Cliëntenraad

De locatie Hart van Vathorst is in het voorjaar van 2016 in gebruik genomen. De belangen van de cliënten van zowel Accolade als Sprank worden behartigd door de cliëntenraad Hart van Vathorst.  Zij vergaderen zes keer per jaar met de hartmanager. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt centraal staat. Daarom horen we graag uw input voor onze bespreekpunten met de regiomanager. U kunt ons het beste mailen: cr-hartvanvathorst@accoladezorg.nl
Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer van Hart van Vathorst: 033-2030420.

Info oktober 2017

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg