Cliëntenraad

De cliëntenraad in de regio Zeist* heeft zes keer per jaar een vergadering. We beginnen altijd met een overleg als cliëntenraadsleden onderling, gevolgd door een overleg met de de regiomanager Zeist. De teamcoaches en cliënt- vertrouwenspersoon zijn vaste gasten op ons overleg. Op die manier horen we als belangenbehartigers van de cliënten wat er allemaal speelt en welke vragen er leven bij de cliënten. De data van al deze overleggen kunt u vinden in de bijlage: Planning CR De Wijngaard 2019 vinden. Wilt u graag weten wat de cliëntenraad nog meer doet? Lees dan het jaarverslag 2018: Cliëntenraad De Wijngaard jaarverslag 2018 en werkplan 2019 Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Mail dan naar: clientenraaddewijngaard@gmail.com

*regio Zeist omvat in dit geval De Wijngaard en thuiszorg De Bilt/Zeist. Villa l’Abri heeft een eigen familieraad.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg