Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn de stille kracht achter Accolade. Als vrijwilliger maak je het verschil in het leven van ouderen of mensen met een beperking. Dat kan individueel of bij groepsactiviteiten. Bijvoorbeeld door te helpen in de huiskamer, met een bewoner te wandelen, een bewoner naar een activiteit te brengen of mee te gaan met uitjes. Maar je kunt ook aan de slag in de tuin of het restaurant.

Accolade Zorg is een prettige omgeving voor vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen. Net als voor betaalde krachten zijn er allerlei groei- en scholingsmogelijkheden. En elke twee jaar houden we een tevredenheidsonderzoek. Wil je je leven verrijken, en dat van onze cliënten? Neem dan contact op met een van onderstaande medewerkers. We zien uit naar een kennismaking!

Bekijk de vacatures in uw regio. Hebt u een goed idee waar een locatie mee geholpen is? Neem contact op!

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg