Werken

Zoek jij een gezonde, gezellige en christelijke werkomgeving? Vind dan bij Accolade Zorg je baan. Ook voor vakantiewerk, vrijwilligerswerk of een uitdagende stage kun je bij Accolade Zorg terecht. Je krijgt er alle ruimte om te groeien. En we letten erop dat je je werk goed kunt combineren met je thuissituatie. Want goede zorg begint bij jezelf.

Als medewerker ben je het gezicht van de organisatie. We verwachten daarom dat je deelt in onze christelijke levensovertuiging en motivatie om Gods liefde door te geven. Van onze medewerkers verwachten we dat ze zelfstandig en flexibel reageren op vragen van cliënten. Een professionele houding en vakinhoudelijke kennis zijn onmisbaar. Daarom krijg je veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. We maken daar afspraken over die we vastleggen in een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers van Accolade Zorg vallen onder de cao verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg. Voor de salariëring van de bestuurder wordt de NVTZ-regeling toegepast. Daarnaast heeft Accolade Zorg aanvullende arbeidsvoorwaarden en gedragsregels.

Interesse?

Bekijk onze vacatures of stuur een ingevuld sollicitatieformulier naar personeelszaken@accoladezorg.nl of via de post:

Accolade Zorg, afdeling P&O
Dennenweg 2
3735 MR Bosch en Duin

Meer weten over werken in de zorg, bekijk het filmpje!

Leren

Een leer/werkplek bij Accolade Zorg bied je een mooie gelegenheid om tegelijk te werken en naar school te gaan. Wat je op je opleiding leert, kun je direct in de praktijk toepassen. Meestal werk je een aantal dagen per week bij Accolade Zorg en ga je de rest van de week naar school.

Als leerling ben je in dienst bij Accolade Zorg. Wij bieden leerwerkplekken voor de BBL Opleiding VIG. De werving is ergens in het voorjaar en najaar ”“ houd de website daarom goed in de gaten.

Als je een plek weet te bemachtigen, kun je in februari of september aan de slag, als ook je opleiding begint. In sommige gevallen is dat al eerder mogelijk.

Procedure

Je gaat eerst door een selectieprocedure. Als we na ontvangst van je motivatiebrief  en cv denken dat je een mogelijke kandidaat bent, krijg je een uitnodiging voor een BBL  Selectie Tool. Met deze BBL Selectie Tool word getest of je over de gewenste kennis en houding beschikt voor het kunnen volgen van deze opleiding. Alleen bij een positieve beoordeling van de resultaten van deze BBL Tool wordt je vervolgens uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Als we je aannemen, melden we je direct aan bij een ROC en volgt ook daar nog een intakegesprek.

Overeenkomst

Zodra je in de praktijk begint, krijg je een leerarbeidsovereenkomst. Vanaf dat moment is de cao VVT van toepassing. Hierin staan afspraken over het aantal uren en je salaris.

Vacatures Leerlingenplaatsen

BBL Leerling: Verzorgende IG

Accolade Zorg biedt intra- en extramurale zorg aan circa 350 zorggebruikers, die zich aangesproken voelen door de christelijke identiteit van de organisatie. Onze uitgangspunten daarbij zijn: goede christelijke zorg heeft ons hart, medewerkers en vrijwilligers verdienen onze aandacht en verantwoorde zorg vraagt om transparantie. Accolade Zorg realiseert haar zorgaanbod in de volgende regio’s: Assen, Zeist en De Bilt/Amersfoort.

Voor de locatie De Wijngaard in Bosch en Duin is er plaats voor:

BBL leerlingen: Verzorgende IG

De theorie volg je bij één van de opleidingscentra in de omgeving van de betreffende locatie. Wij bieden een leer-arbeidsovereenkomst aan tussen 24 en 32 uur per week, een deel hiervan is lestijd.

Voor deze functie vragen we de volgende competenties:

 • Je kunt luisteren en samenwerken;
 • Je bent fysiek en mentaal weerbaar;
 • Je kent je sterke punten en hebt zicht op wat je nog wilt ontwikkelen;
 • Je bent klantgericht.

Toelatingscriteria:

 • VMBO-TL, GL of KBL diploma
 • Overgangsbewijs naar 4e klas HAVO of VWO
 • Diploma Helpende zorg en welzijn
 • MBO-diploma niveau 2

Procedure

 • Ook herintreders en zij-instromers worden van harte uitgenodigd om te reageren
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure
 • De opleiding start in de regel in de maanden februari en september
 • De CAO VVT is van toepassing
 • De opleidingskosten zijn voor rekening van Accolade Zorg

Identiteit

Accolade is een christelijke instelling. Wij verwachten daarom dat je werkt vanuit een christelijke levensovertuiging en een actieve bijdrage levert aan de identiteit van de organisatie. Je christelijk geloof blijkt onder meer uit het lidmaatschap van een christelijke kerk of gemeente die de Bijbel als het woord van God aanvaardt. Onze christelijke identiteit vertaalt zich in de merkwaarden: Trouw, Delen en Ondernemerschap.

Informatie en sollicitatie:

Voor informatie kun je terecht bij Setske Stelpstra, secretaresse opleiding. Telefoon 030 – 6973400. Je schriftelijke sollicitaties kun je sturen naar: Accolade Zorg, t.a.v. Opleiding, Dennenweg 2, 3735 MR Bosch en Duin of per e-mail naar: opleiding@accoladezorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Stuur een ingevuld motivatieformulier naar opleiding@accoladezorg.nl of via de post:

Accolade Zorg, afdeling Opleiding
Dennenweg 2
3735 MR Bosch en Duin

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg