Hart van Vathorst – Buitengewoon Zorgzaam algemeen

Wonen

Hart van Vathorst biedt een thuis in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Bewoners kunnen gebruikmaken van faciliteiten als kapper, beauty- en massagesalon, tandarts en winkel. Ook is er een gezellige brasserie. In Hart van Vathorst worden veel activiteiten georganiseerd.

Zorg

Hart van Vathorst biedt veel zorg onder één dak. Naast zorggeschikte appartementen (ook voor echtparen) zijn er vier woongroepen (verpleging psychogeriatrie) en drie woongroepen voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). En ook als u thuis ondersteuning nodig hebt, komen we graag bij u met thuiszorg. Ook voor dagbesteding kunt u in Hart van Vathorst terecht.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg