Wonen in Amersfoort

Zelfstandig wonen of met dagelijkse ondersteuning? Tijdelijk of permanent? Het kan allemaal, op dezelfde vertrouwde manier zoals u thuis gewend bent.

Een fijne woonomgeving is belangrijk. Daarom heeft Hart van Vathorst,  buitengewoon zorgzaam veel verschillende woonvormen. Van een eigen kamer in het groepswonen (verpleeghuis), tot huurappartementen. Voor iedereen een eigen plekje, net als thuis. Onze zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat iedere cliënt gewend is. En, net als thuis, zijn er in Hart van Vathorst allerlei activiteiten waar men zich kan ontspannen, plezier maken en elkaar ontmoeten.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg