Arendshorst algemeen

Wonen

Arendshorst biedt u een thuis in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Naast appartementen voor echtparen en alleenstaanden zijn er vier woongroepen in het verpleeghuis (psychogeriatrie). Bewoners kunnen gebruikmaken van faciliteiten als maaltijdservice, kapper en winkel. Ook is er een gezellige brasserie. In Arendshorst worden veel activiteiten georganiseerd.  Voor familie en vrienden is er een logeerkamer te huur.

Zorg

Verpleeg- en verzorgingshuis Arendshorst biedt veel zorg onder één dak. Heeft u op termijn meer zorg nodig? Dan hoeft u meestal niet te verhuizen. En ook als u thuis ondersteuning nodig hebt, komen we graag bij u met thuiszorg. Ook voor dagbesteding kan men in Arendshorst terecht. Arendshorst is lid van het Dementienetwerk Drenthe.

ArendState

Binnenkort wordt gestart met de bouw van ArendState, een nieuwe locatie van Accolade Zorg in het centrum van Assen. De verwachte oplevering is 2017. Voor beschikbaarheid van huurappartementen kunt u contact opnemen met Arendshorst.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg