Thuiszorg in Assen

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daarom is er Accolade Thuis in Assen. Met onze hulp kunt u blijven wonen in uw eigen huis, in uw vertrouwde omgeving. En met de zorg die nodig is.

Woont u in Assen? Dan biedt Accolade Thuis u zorg op maat in uw eigen huis. Misschien helpt uw familie daar al bij. Voor aanvullende professionele hulp bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor persoonlijke verzorging en verpleging, maar ook voor advies, instructie en voorlichting.

Wij bieden thuiszorg vanuit onze christelijke identiteit. Dat ziet u terug in de betrokkenheid van onze medewerkers. Samen met de wijkverpleegkundige bespreekt u welke zorg en begeleiding het beste bij u past.

De wijkverpleegkundige doet de indicatiestelling en stelt met u het zorgplan op. De thuiszorg wordt vergoed door uw eigen ziektekostenverzekering. Het valt onder de basisverzekering, hiervoor hoeft u geen eigen risico te betalen.

Ons thuiszorgteam staat voor u klaar !

Meer informatie:

Tel: 06-30606811
thuiszorgassen@accoladezorg.nl

Wachtlijst

Voor thuiszorg/wijkverpleging zijn er geen wachtlijsten. We doen onze uiterste best u de zorg te leveren zodra u dat wilt.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg