d’Amandelboom algemeen

d’Amandelboom biedt u een thuis in huiselijke omgeving. Naast appartementen voor echtparen en alleenstaanden zijn er twee kleinschalige woongroepen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Ook bieden we groepsopvang voor mensen met een beginnende dementie. Bewoners kunnen gebruikmaken van faciliteiten als maaltijdservice, kapper en winkel. In d’Amandelboom worden veel activiteiten georganiseerd.

Woonzorgcentrum d’Amandelboom biedt veel zorg onder één dak. Heeft u op termijn meer zorg nodig? Dan hoeft u meestal niet te verhuizen. En ook als u thuis ondersteuning nodig hebt, komen we graag bij u met thuiszorg.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg