Services binnen d’Amandelboom

Naast de zorg en dienstverlening vanuit de WLz heeft u de mogelijkheid te kiezen voor diverse aanvullende services, het zogenaamde Servicepakket. Met het Servicepakket ondersteunen wij iedereen die woont in d’Amandelboom. Afhankelijk van uw woonzorgsituatie heeft u recht op bepaalde services, welke vergoed worden vanuit de WLz. Huurt u bij ons een woning dan betaalt u voor een aantal services de kosten via de maandelijkse servicekosten. Bij ieder serviceproduct of dienst staat vermeld, wie de services kan afnemen en hoe de betaling verloopt.

Hoe werkt het?

Heeft u interesse in een of meerdere services uit deze brochure, dan kunt u dit kenbaar maken bij de receptie van d’Amandelboom. Zij zorgen ervoor dat uw vraag of wens op de juiste plaats terecht komt en wij u snel van dienst kunnen zijn. Mochten er aanvullende vragen zijn, dan neemt een van onze medewerkers contact met u op.

Particuliere schoonmaak

Wilt u uw huis wekelijks grondig schoongemaakt hebben? Dat kan met de Particuliere schoonmaak. Ook is het mogelijk een twee wekelijkse schoonmaakbeurt of incidentele schoonmaakklussen aan te vragen. U kunt rekenen op een betrouwbare en professionele schoonmaker die alle schoonmaakmaterialen zelf meeneemt. Handig, snel en hygiënisch. U kunt zelf bepalen wat u in uw huis gedaan wilt hebben.

Grote schoonmaak

Grote schoonmaakkriebels? Huur een professional in en uw huis wordt snel en grondig schoongemaakt. De schoonmaak wordt door medewerkers van d’Amandelboom zelf uitgevoerd, zo weet u zeker dat u een betrouwbare en professionele schoonmaker in huis haalt. U hoeft niet te zorgen voor schoonmaakmiddelen en apparaten, de schoonmaker neemt dit alles mee. U geeft zelf aan wat in uw huis gedaan moet worden: (binnenzijde) ramen lappen, binnenkant van de keukenkastjes en al het overige wat u zelf niet elke week doet. Uw huis is daarna tiptop in orde!

Professionele klussendienst

De Professionele Klussendienst verzorgt alle klussen in en om uw huis. Indien gewenst, kunt u van tevoren via een offerte geïnformeerd worden omtrent de kosten. Ook voor de kleinere klusjes in uw huis, zoals een lamp ophangen, batterijen verwisselen, televisie instellen kunt u de professionele klussendienst inschakelen. De klussen worden uitgevoerd door de technische dienst van d’Amandelboom, zij kennen het gebouw en de installaties op hun duimpje! U kunt rekenen op een betrouwbare en professionele medewerker.

Afvoeren van inventaris

Het laten afvoeren van bijvoorbeeld een stoel, een kast of elektrische apparaten uit uw appartement of kamer kunt u via d’Amandelboom regelen.

Catering en zaalverhuur

d’Amandelboom is u graag van dienst bij het verzorgen van een feestelijke maaltijd, diner, bittergarnituur of buffet. Bent u opzoek naar een locatie voor het vieren van een verjaardag of familiedag, dan bent u bij d’Amandelboom aan het juiste adres. Desgewenst leveren we u de bediening erbij. Wij geven u graag een vrijblijvend advies en prijsopgave.

Gebakservice

Heeft u iets te vieren? Maak dan gebruik van ‘De Gebaksservice’. Kwaliteit tegen een scherpe prijs. U kunt, uiterlijk twee dagen van tevoren het gebak bestellen. We hebben een standaard assortiment waaruit u uw keuze kunt maken, daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals een eenvoudige of uitgebreide high-tea, diverse taarten en allerlei soorten gebak.

Voor wie

Bewoners en huurders.

Kosten

Afhankelijk van uw bestelling. Voor de prijzen zie prijslijst gebakservices.

Logeermogelijkheid

Heeft u bezoekers van ver? Of (langdurige) aanwezigheid van familie is gewenst? Dan kan er gebruik worden gemaakt van de logeerkamer. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de receptie. Op het terrein van het verpleeghuis De Wijngaard te Bosch en Duin is een logeerwoning. Deze woning kan gehuurd worden door mensen die een directe relatie met één van de bewoners van d’Amandelboom hebben en een korte periode in de directe nabijheid van hun familie willen verblijven. Informatie hierover kunt u krijgen bij de receptie.

Condoleance

Afspraken rond overlijden zijn vastgelegd in een draaiboek. Indien u hier kennis van wilt nemen kunt u een exemplaar opvragen bij de receptie.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg