Thuiszorg

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daarom is er thuiszorg van Accolade Thuis, zodat u kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving met de ondersteuning die daarvoor nodig is.

Het team van Accolade Thuis staat voor u klaar!

20160421-DSC_8809-2-w1524-h1000

Accolade Thuis biedt u zorg op maat in uw eigen huis. Ondersteuning bij persoonlijke verzorging, verpleging en andere vormen van hulp en begeleiding. Misschien helpt uw familie daar al bij. Maar als het gaat om aanvullende professionele hulp, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden professionele zorg vanuit onze christelijke identiteit. Dat ziet u terug in de betrokkenheid van onze medewerkers. Onze zorg is warm, gedegen en betrouwbaar. Samen kijken we wat uw wensen en behoeften zijn en welke zorg en ondersteuning het beste bij u pas. Of u nu zorg voor korte of lange tijd nodig heeft, acuut of pas op termijn, bij Accolade Thuis kunt u de zorg uit handen geven.

Woont u in de regio Zeist, De Bilt en omgeving ? Bent u op zoek naar professionele zorg, vanuit een christelijke identiteit, op de manier zoals u dat wenst? Neem dan contact op met Accolade Thuis. Tel: 085-2080294. E-mail: thuiszorg@accoladezorg.nl

 

Wachtlijst

Voor thuiszorg (wijkverpleging, behandeling en huishoudelijke hulp) zijn er geen wachtlijsten. We doen onze uiterste best u de zorg te leveren zodra u dat wilt.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg