Zelf bijdragen

Voelt u zich betrokken bij Accolade Wijngaard? U kunt op verschillende manieren iets voor ons betekenen! Bijvoorbeeld als vrijwilliger, als cliëntenraadslid of als donateur.

Als vrijwilliger

Vrijwilligers zijn goud waard bij Accolade Wijngaard. Heeft u interesse? Op de homepage ziet u rechts bovenaan een apart kopje voor vrijwilligers. Daar kunt u de vacatures vinden en alle informatie over het vrijwilliger zijn in de regio Zeist.

Als cliëntenraadslid

Accolade Wijngaard heeft een eigen cliëntenraad. De cliëntenraad, bestaande uit bewoners en mantelzorgers, behartigt de gemeenschappelijke belangen van de bewoners van Accolade Wijngaard. Heeft u een vraag voor de cliëntenraad? Vul onderstaand formulier in!

Als donateur

De Wijngaard heeft samen met d’Amandelboom een stichting voor Vrienden om zo extra dingen mogelijk te maken die niet de overheid gefinancieerd worden. Zo kunnen we onze bewoners op een goede manier wonen, zorg en welzijn bieden. Met een donatie vanaf ‚¬ 20,00 per jaar zijn wij al erg geholpen. Een eenmalige gift is vanzelf ook welkom. Wij mogen daarnaast al jaren rekenen op erfstellingen, legaten en op giften van diaconieën. Misschien brengen wij u op een idee?

Wat voor vraag of opmerking u ook heeft, u kunt het kwijt op het onderstaand formulier. Wij zorgen ervoor dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg