Wonen bij Accolade Wijngaard

Wonen bij Accolade Wijngaard betekent wonen in een rustige, prachtige bosrijke omgeving in het midden van het land, vlakbij de A28.

In een kleinschalige en huiselijke omgeving heeft u de beschikking over een eigen zit/slaapkamer die u naar eigen wens kunt inrichten. Daarnaast deelt u een gezamenlijke huiskamer met keuken.

Een woongroep telt 8 bewoners.  Er zijn 6 woongroepen waar mensen wonen die somatische zorg nodig hebben en 11 woongroepen waar zorg wordt geboden aan  mensen met dementie (psychogeriatrische zorg).

Verder zijn er in het pand diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Er is een restaurant, een (revalidatie)tuin, een kapsalon, pedicure, tandarts etc. Lees hier meer over de faciliteiten.

Voor familie en vrienden is er een logeerkamer te huur.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg