Woningen in De Wijngaard

De Wijngaard heeft zowel een- als tweepersoonsappartementen. Het oppervlak van de eenpersoonsappartementen varieert van 15 tot 20 m2. Alle kamers beschikken over een bed met bijbehorend nachtkastje, kledingkast en wastafel.

De tweepersoonsappartementen zijn tussen de 31,9 en 45 m2. Deze kamers beschikken over twee bedden met bijbehorende nachtkastjes, twee kledingkasten en twee wastafels.

Verder zijn er twee appartementen met een oppervlakte van 55 m2 en een eigen ingang, tuin en parkeerplaats. Deze appartementen zijn alleen beschikbaar voor mensen die al in De Wijngaard wonen.

Per twee appartementen is er een badkamer met toilet en douche. Daarnaast is er een aantal grote badkamers met ligbad.

Voor meer informatie en foto’s verwijzen we u naar de Brochure De Wijngaard .

Advies op maat

Benieuwd welke woonvorm het beste bij u past? Maak vrijblijvend een afspraak met de zorgconsulent (030 6973400) voor een advies op maat.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg