Terugblik van Anne Bosman op het afgelopen jaar!

By 29 december 2017Accolade Zorg

2018 staat voor de deur. Een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Het jaar waarin Anne Bosman begonnen is als bestuurder van Accolade Zorg.Tijd om Anne een aantal vragen te stellen.

2017 zit er bijna op, als je terugkijkt wat vind je dan van je eerste jaar bij Accolade?

“Ik ben aangenaam verrast. Het is echt een hele mooie organisatie met fijne collega’s. De sfeer is gewoon goed. Ons Christelijke karakter zie je concreet terug doordat het iedere dag handen en voeten krijgt”.

Wat heeft je positief verrast?

“Dat we met een relatief kleine organisatie, toch heel veel kunnen bereiken. We kunnen veel aan. Concreet zie je dat terug in: een nieuwe locatie, Cura Wonen. De nieuwbouw van de Arendstate in Assen. Ook de mooie projecten die gerealiseerd zijn rondom waardigheid en trots”.

Wat heeft komend jaar jouw aandacht?

“Er zijn een aantal speerpunten die komend jaar mijn aandacht hebben. Het belangrijkste is het persoonlijke contact en gesprekken met de bewoners/cliënten en medewerkers.  Daarnaast hoop ik dat we volgend jaar meer rust en ruimte kunnen creëren bij de medewerkers, zodat er een goede werkbalans is. Ook onderwerpen als Zelforganisatie, ICT en het succesvol verhuizen van de Arendshorst naar de ArendState in Assen staan op de agenda.

Wat zou je nog een keer willen doen?

Afgelopen jaar heb ik in het kader van mijn inwerken op alle locaties op verschillende afdelingen meegewerkt. Op die momenten heb ik mooie gesprekken gehad en de cliënten echt leren kennen. Dat wil ik graag ook in het nieuwe jaar doen, regelmatig op de locaties aanwezig zijn en meewerken.

Heb je een wens voor 2018?

Dat al onze bewoners gewoon onze liefdevolle zorg mogen zien en ervaren.