Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor onze bewoners. Dagelijks zijn er vrijwilligers actief binnen onze organisatie. Ze helpen bijvoorbeeld bij huiselijke activiteiten op de woongroep, maken een wandeling of een fietstocht met bewoners, helpen bij het recreatieprogramma, begeleiden bewoners naar de kerkdiensten, ziekenhuisbezoek, zingen en gaan mee met uitstapjes. Zij maken het verschil. Daarom heeft Accolade een actief vrijwilligersbeleid.

Vacatures

Wij vinden uw motivatie om vrijwilliger te worden belangrijker dan uw leeftijd of opleiding. Kijk snel op www.werkenbijaccoladezorg.nl voor onze vrijwilligersvacatures

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg