Servicecentrum

Naast de zorg en dienstverlening vanuit de WLz heeft u de mogelijkheid te kiezen voor diverse aanvullende services, het zogenaamde Servicepakket. Met het Servicepakket ondersteunen wij iedereen die bij Accolade Zorg woont. Afhankelijk van uw woonzorgsituatie heeft u recht op bepaalde services, welke vergoed worden vanuit de WLz. Huurt u bij ons een woning dan betaalt u voor een aantal services de kosten via de maandelijkse servicekosten. Bij ieder serviceproduct of dienst staat vermeld, wie de services kan afnemen en hoe de betaling verloopt.

Hoe werkt het?

Heeft u interesse in een of meerdere services uit deze brochure, dan kunt u dit kenbaar maken bij de receptie van uw locatie. Zij zorgen ervoor dat uw vraag of wens op de juiste plaats terecht komt en wij u snel van dienst kunnen zijn. Mochten er aanvullende vragen zijn, dan neemt een van onze medewerkers contact met u op.

Per regio wordt er een servicepakket aangeboden.
Servicepakket regio Assen
Servicepakket regio De Bilt
Servicepakket regio Zeist

Advies op maat

Benieuwd welke zorg het beste bij u past? Maak vrijblijvend een afspraak met de zorgconsulent voor een advies op maat.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg

Cliëntenraden