Thuiszorg

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daarom is er thuiszorg van Accolade, zodat u kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving met de ondersteuning die daarvoor nodig is.

Ons thuiszorgteam met wijkverpleegkundigen staan voor u klaar. Woont u in de nabijheid van de een van onze locaties dan biedt Accolade u zorg op maat in uw eigen huis. Ondersteuning bij persoonlijke verzorging, verpleging en andere vormen van hulp en begeleiding. Misschien helpt uw familie daar al bij. Maar als het gaat om aanvullende professionele hulp, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden zorg vanuit onze christelijke identiteit. Dat ziet u terug in de betrokkenheid van onze medewerkers. Onze zorg is warm, gedegen en betrouwbaar. Samen met u en uw naasten (mantelzorgers) kijken we wat uw wensen en behoeften zijn, welke zorg het beste bij u past, en hoe we u en uw mantelzorger daarin kunnen ondersteunen. Of u nu zorg voor korte of lange tijd nodig heeft, acuut of pas op termijn, bij Accolade kunt u de zorg uit handen geven.

Het cliënttevredenheidsonderzoek (PREM) in 2019 laat voor Accolade thuiszorg in de regio Assen een NPS van 77,27 zien. Regio De Bilt/Zeist  een 82,45.

Thuiszorgvormen

Persoonlijke verzorging

Soms kosten de dagelijkse dingen u veel moeite. Wij bieden u hierbij hulp aan huis, bijvoorbeeld bij het opstaan, eten, wassen, aankleden en naar bed gaan.

Verpleging

Heeft u door een ziekte of handicap verpleging nodig? Onze deskundige medewerkers voeren bij u thuis verpleegkundige handelingen uit. Niet alleen overdag, als dat nodig is zijn we er ook ’s avonds, ’s nachts en zelfs in het weekend.

Huishoudelijke hulp

Lukt het u niet meer om uw huis te onderhouden zoals u dat graag wilt? Kunt u wat hulp gebruiken in de huishouding? Wij bieden u hierbij hulp aan huis, iemand die een keer per week of twee weken voor een schoonmaakbeurt langskomt. U kunt zelf bepalen wat u in uw huis gedaan wilt hebben. U kunt rekenen op een betrouwbare en professionele schoonmaker.

Advies op maat

Benieuwd welke zorg het beste bij u past? Maak vrijblijvend een afspraak met de wijkverpleegkundige voor een advies op maat: thuiszorg@accoladezorg.nl

De wijkverpleegkundige kan u ook informeren over eventuele indicatie en kosten. NB: voor geïndiceerde wijkverpleging geldt geen eigen risico en is geen eigen bijdrage verschuldigd.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg