Verzorging

Onze verzorging en verpleging is er voor mensen die op lichamelijk of psychisch gebied ondersteuning nodig hebben. Dat bieden we waar dat nodig is, bijvoorbeeld bij het aankleden en eten, of met intensieve zorg gedurende de hele dag. Met als doel dat u zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en leven. Onze huizen zijn daarom van alle gemakken voorzien. Er is een gezellige ontmoetingsruimte en er zijn regelmatig activiteiten.

Advies op maat

Benieuwd welke zorg het beste bij u past? Maak vrijblijvend een afspraak met de zorgconsulent voor een advies op maat.

Door haar ziekte kon ze niet meer thuis wonen. Er was maar één organisatie waar ze heen wilde: Accolade. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik bezocht haar minstens vijf keer per week. En het was altijd moeilijk als ik naar huis ging. Maar ik wist dat er goed voor haar gezorgd werd, dat gaf mij rust.

Paul Steijn - echtgenote woonde in De Wijngaard

Veel mensen zijn helemaal niet bekend met zorgbegrippen als indicaties en WLz. Ik wijs ze de weg door zorgland. Mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons probeer ik de lijnen kort te houden. Ik wil al hun vragen kunnen beantwoorden, zo snel en compleet mogelijk.

Anita Mensink - zorgconsulente bij Accolade Zorg